Termeni si condiții

Prin utilizarea www.animini.ro în calitate de vizitator, membru înregistrat sau cumpărător vă exprimați acordul cu Termenii și condițiile impuse.

Informaţii privind compania

Animini este marcă a S.C. White Flat GALLERY S.R.L., este proprietarul site-ului www.animini.ro, al informațiilor și materialelor afișate pe website. White Flat GALLERY SRL este persoană juridică înregistrată în România, având sediul social în Bucuresti, Str. Witing 42, ap 3, Sector 1, tel. 0722620091, înregistrată la Registrul Comerțului cu numarul J40/1508/2019, având cod fiscal 40588873.

Informaţii privind produsele şi preţul lor

Animini produce şi comercializează obiecte de imbracaminte, jucarii, papetarie. Fotografiile folosite pentru promovarea produselor și serviciilor sunt cu titlu informativ.

Prețurile practicate pot suporta modificări fără nicio notificare prealabilă. Preţurile sunt afişate în RON şi nu includ TVA, deoarece White Flat Gallery este companie neplătitoare de TVA. La suma de achiziție se poate adăuga costul livrării, în funcție de opțiunile alese de cumpărător – vezi Informaţii privind livrarea produselor şi costul de livrare.

Informaţii privind achiziţia

Pentru a putea achiziționa bunuri și servicii prin www.animini.ro trebuie să vă înregistrați. Comanda se consideră plasată în momentul în care ați introdus toate informațiile obligatorii în procesul de checkout, ați trimis comanda şi aţi primit un mesaj de confirmare pe adresa de e-mail înregistrată.

Contractul de achiziție se consideră încheiat odată cu confirmarea prin email sau telefon de către Animini că produsul a fost livrat. Mesajele automate trimise de sistem pentru a confirma plasarea comenzii și/sau efectuarea plății nu au valoare de contract.

Dreptul de proprietate asupra produselor achiziționate rămâne la Animini până în momentul în care suma aferentă tranzacției este încasată în contul White Flat Gallery SRL.

Animini își rezervă dreptul de a nu onora comenzi și de a anunța clienții în consecință în termen de 2 zile lucrătoare de la plasarea comenzii. Orice sumă transferată pentru o comandă neonorată va fi returnată clientului în maxim 5 zile lucrătoare de la înștiințarea de refuz al comenzii.

Informaţii privind plata

Plata pentru produsele și serviciile achiziționate pe website-ul www.animini.ro se poate face prin card bancar. Pe site, serviciul de plată cu cardul este oferit de procesatorul de plăți online MobilPay. Nu se percepe comision suplimentar pentru tranzacție. La finalizarea comenzii vei fi redirecționat către platforma securizată MobilPAy, unde va trebui să introduci următoarele date: numărul cardului, data de expirare, codul de securitate al cardului (ultimele trei cifre de pe spatele cardului). Sunt acceptate cardurile VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD.

Plățile se fac în RON, la valoarea afișată în RON, indiferent de metoda de plată.

Informaţii privind livrarea produselor şi costul de livrare

Tipuri de livrare:

Livrarea prin curier se face doar pe teritoriul României. Timpul de procesare al unei comenzi este de 1-10 zile lucrătoare, în funcție de produsele selectate. Timpul estimativ de livrare este de 24-48 h.  Costul de livrare prin curier este de 19 lei. Costul livrării pe teritoriul României este zero pentru achizitii de peste 250 lei. Livrarea în localitățile care nu se afla în raza de acoperire a firmelor de curierat rapid fără km suplimentari se va face prin intermediul serviciului de curierat al Poștei Române – PrioriPost, păstrând timpul estimativ de livrare menționat mai sus.

Pentru livrări în afara României, livrarea se va efectua prin intermediul Poștei Romane, iar timpul de livrare variază in funcție de tara de destinație. La acest timp se adaugă timpul de procesare a comenzii, de 1-10 zile lucrătoare, în funcție de produsul solicitat. Costul de livrare pentru destinații din afara României este de 60 lei.

Informaţii privind returul produselor

Bunurile achiziționate pot fi returnate în termen de 14 zile. Taxa de retur este suportată de cumpărător. Bunurile achiziționate trebuie returnate în ambalajul original, cu etichetele originale şi trebuiesc însoţite de o copie a facturii. Nu vor fi acceptate la retur bunuri ce poartă urme de uzură, care au fost folosite, purtate sau deteriorate.

Bunurile trebuie returnate către Animini la adresa: str. Witing 42, ap 3, Sector 1, Bucuresti. Vă rugăm să ne anunțați în prealabil orice retur prin email la contact@animini.ro.

Pentru bunurile returnate care corespund condițiilor de retur, vă vom returna contravaloarea bunurilor și după caz costul livrării, dar nu și costul returului. Sumele corespunzatoare vor fi rambursate cumpărătorului în termen de 14 zile de la recepționarea produsului.
Procesatorul de plăți online nu va avea nici o obligație de a suporta vreuna din cheltuielile legate de cererea dumneavoastră de retur și rambursare a sumei plătite și nu va răspunde în nici un fel față de dumneavoastră.
Pentru orice informații cu privire la returul produselor dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la contact@animini.ro

Informaţii privind garanțiile acordate

Produsele comercializate de către Aimini sunt produse noi, care sunt atent inspectate înainte de livrare, pentru a ne asigura ca nu prezintă defecte de fabricație. În cazul în care totuși sesizați neconformități ale produselor datorate unui defect de fabricație, aveți dreptul să solicitați înlocuirea gratuită a produsului. Perioada de garanție pentru produsele noi este de 30 de zile calendaristice.

Garanția pentru produsele Animini este valabilă doar dacă produsele au fost folosite pentru scopul pentru care au fost produse și dacă nu prezintă defecte datorate folosirii, îngrijirii sau depozitării neadecvate.
Pentru a beneficia de garanție, produsele trebuie să fie însoțite de documentele de achiziție din magazinul Animini.
Informaţii privind reducerea impactului asupra mediului.
Pentru a reduce impactul asupra mediului, Animini comercializeaza produse sustenabile, din materiale organice sau reciclate. Animini încurajeaza folosirea cât mai îndelugată a produselor sale, reutilizarea și reciclarea.

Informaţii privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Vă rugăm să consultați Politica de confidențialitate.

Informaţii privind copyright-ul materialelor de pe site

Toate informațiile, modelele, fotografiile de pe site, colectiv denumite materiale, sunt proprietatea Animini și nu pot fi folosite de către utilizatorii www.animini.ro decât în scopul de informare cu privire la produsele și serviciile oferite sau achiziția de produse și servicii.

Dacă doreşti să foloseşti informațiile, imaginile, textele sau orice alte materiale de pe www.animini.ro în orice alt scop, vă rugăm să ne contactaţi la contact@animini.ro şi să ne cereţi dreptul de folosire.