Povestea Animini

Am luat iubirea mea pentru desen si am pus-o laolaltă cu dragostea pentru copii și pentru natură. Așa a fost creat Animini, din ingrediente simple.

Mai întâi a fost ideea, apoi desenele, apoi căutarea unui furnizor de produse textile care sa  îmbrățișeze aceleași idei ca ale mele și tot ceea ce produce să fie făcut cu respect pentru natură și pentru oameni. După ce l-am găsit, am făcut echipă cu cei mai buni într-ale printului, și doar așa am reușit să creez bluzele pe care copiii noștri le vor purta cu plăcere, pentru un timp îndelungat. Știu că în secret vi le veți dori și voi, adulții, așa că voi rezerva un mic loc pe site-ul acesta și pentru voi.

Nu mă voi opri aici, voi continua să creez pentru copii, gândindu-mă la plăcerile lor, dar și la viitorul lor. De aceea, aici veți găsi mereu produse care respectă principiul sustenabilității, ambalate în cât mai puțin plastic, care folosesc materiale reciclate sau materiale organice. Produse concepute, desenate sau realizate  de mine sau de alți ilustratori romani, încercând să folosim cât mai mult din resursele locale pe care le avem.
Cei care vor să știe mai multe despre mine și despre activitatea mea de ilustrator, vor găsi mai multe informații aici.